Туристическа агенция “Интервали“ 2020 е създадена през 2016 г и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в страната и чужбина.

Нашите автобусни екскурзии и почивки в страната и чужбина са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. Това са прекрасни културни турове, които запознават участниците в тях с историята, паметниците, архитектурните забележителности и музеи на страните и градовете, включени в програмите.

Фирмата “Интервали“ 2020 предлага настаняване в хотели и обслужване (трансфери, рент а кар, билети за влакове, резервации и закупуване на билети за театър, опера, резервации за ресторанти, кабарета и нощни заведения, асистанс на български на място и пр.) на бизнесмени и туристи при пътуванията им в чужбина. Благодарение на дългогодишните ни контакти с големи туроператори, цените ни са изключително атрактивни.

“Интервали“ 2020 се занимава и с инсентив туризъм – организира симпозиуми, конгреси, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти.

От момента на създаването си фирмата бележи непрекъснат възход, изразяващ се в трайно нарастване на обслужените от нея клиенти от една страна и в постоянно усъвършенстване на организацията на работа и повишаване качеството на предлаганите разнообразни услуги.

Фирмата развива също и приемащ туризъм – организира културни турове в България и комбинирани културни турове в България и други европейски страни за чуждестранни туристи.